MY STATUS!
Saya Mendoakan Pendekar Menjadi Johan Acara Kawad dan Johan Keseluruhan untuk Sukan Tahunan SMSS pada Tahun Ini. Amin..
It's All About F15Teen :D: saya dah nak balik smss dah. huhuhu...

Sunday, March 18, 2012

saya dah nak balik smss dah. huhuhu...


hye korang.. hari nih aku akan balik smss balik.. huhuhu~ as I said before this, aku kena balik awal sebab ada training kawad. oh, sungguh aku tak sanggup nak pergi training kawad. korang doakanlah aku demam ek, supaya tak payah pergi training kawad sekali gus tak payah masuk kawad. hekhekhek.. aku memang malas bab-bab nak berkawad nih. kalau kawad rumah sukan, aku tak kisah lagi. tapi kalau kawad yang serius macam nih. aku mana suka. yang aku tahu, kawad rumah Pendekar tahun nih, aku mesti masuk sebab aku form 2. haish, sabar je lah.. kawad rumah sukan je pun. training then pakai baju yang dah siap dihias-hias. lepas tuh freedom!! kalau kawad serius macam kawad krs nih, dah lah ada macam-macam peraturan. lepas tuh kena ikut semua peraturan tuh. haih, aku nih bukannya jenis yang suka mengikut peraturan. jenis yang suka melanggar peraturan itu iyalah. haih, sabar je lah aku dengan kawad bagai nih..

next week result spm :D kenapa aku suka sangat nih? sebabnya, selalunyakan majalah sekolah keluar masa results spm. so, aku tak sabar-sabar nak dapat majalah sekolah atau majalah Budi. ye lah, first time dapat pegang majalah Budi sendiri kan? sebelum nih tengok pun akak senior punya. nanti majalah Budi tuh, dari form 1 sampai form 5 aku nak simpan sebagai kenangan. boleh tengok-tengok bila dah keluar sekolah nanti.. :') dah lah. tak tahu nak type apa lagi. bye semua! jangan rindu aku hekk.. dua minggu saya tak balik. i will miss my blog :)

doakan untuk aku supaya next week akan jadi minggu yang paling bermakna untuk aku.. :)

sayang aku? klik salah satu dekat bawah nih. thankss.. muah :*





thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

No comments: