MY STATUS!
Saya Mendoakan Pendekar Menjadi Johan Acara Kawad dan Johan Keseluruhan untuk Sukan Tahunan SMSS pada Tahun Ini. Amin..
It's All About F15Teen :D: June 2012

Saturday, June 23, 2012

Kawad :D


sukan tahunan dah nak dekat. lagi dua minggu je dan aku tak sabar! memandangkan aku bukanlah runner atau sprinter yang layak untuk menyertai mana-mana acara, aku masuk kawad rumah je lah. best! its better than kawad KRS. kalau kawad KRS, balik-balik aku mesti nangis. tapi tak kawad rumah. balik-balik mesti ketawa. haha. dah lah yang train kitorang kak dania, kak elly, kak asma, kak zaty. memang tak tension lah. setiap petang, akulah yang paling mangat jerit kanan kiri kanan kiri. haha. sumpah tak tension langsung. hari tu kak elly ada cerita something *tak nak cerita dekat sini bila dengar cerita tu, sumpah aku terus semangat nak bagi deka menang kawad tahun ni. yeah!

saya mendoakan Pendekar johan kawad dan johan keseluruhan untuk Sukan Tahunan SMSS pada tahun ini. amin.. :D


thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

June was the 'sador' month ever.. :')


bulan ni sumpah mencabar. macam-macam benda yang tak dijangkakan berlaku. adlina tahu. penat weh. minggu ni jangan cakaplah. satu perkara yang langsung tak pernah terlintas dalam kepala otak aku berlaku. tak nak cerita dekat sini. sekarang ni aku macam dah jumpa jalan penyelesaian, tapi kau pulak tak balas text aku. great -,- btw, semua results dah dapat and its suck! sumpah merosot gila. padahal dah study habis baik dah. tak apalah. maybe Allah nak uji kot. tengoklah UPS 2 dengan PAT nanti. aku akan pastikan aku dapat capai tahap. amin.. 


thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

Thursday, June 7, 2012

Dear my lovely batchmates.. ♥

*credits to Syahira that tell me about this app :3


dear my batchmates..
aku rindu korang sangat-sangat! just can't wait till this Sunday come! i miss every single thing that happen in SMSS. i really mean it. aku rindu nak kongsi cerita dengan adlina dan izzah. rindu nak kena hambar dengan yani. rindu nak dengar yaya nyanyi lagu anak kampung dekat 1.4. rindu nak gaduh dengan syakir. rindu nak karok dengan zarul. rindu nak gossip dengan ain. rindu nak nangis dekat dina. rindu nak carik pasal dengan orang. rindu nak makan nasi goreng ayam kantin. rindu masakan dm. rindu nak makan dalam kelas. rindu nak pergi prep malam then buat bising. rindu nak kacau orang lain belajar. rindu nak mengamuk sama-sama dengan batchmate sebab asyik dapat duty toilet -,-. rindu nak kena marah dengan prefect sebab buat bising masa perhimpunan isnin. rindu itu.. rindu ini.. aku rindu everything dekat SMSS. ya allah, cepatlah hari ahad. saya rindu girlfriends dan boyfriends saya.. :3

*yaya, sorry kalau post kali ni sama macam post kau. i'm feeling the same way as you are :l









thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

Capital I, H and S :)



korang :) thanks made my holiday. i appreciate it. sangat!

untuk I,
sorry dah jarang chat. aku sekarang dah jarang on guna lappylah. ni pun guna sebab nak update blog. weh, comel gila masa kau panggil aku 'awak'. haha. never forget about it! btw, aku doakan kau happy dengan 'dia'. sorry sebab selalu kena layan bebelan aku. and thanks jugak sebab jadi seorang yang sangat memahami. jangan lupa belajar.  take the remote and turn to channel 605 a.k.a. 602. HAHA

untuk H,
weh, tak payah selalu mintak maaf sangatlah sebab tak text aku. aku tak kisahlah. btw, jangan lupa keychain aku! kau dah janji kan? haha just jokinglah, tak bagi pun aku tak heran..

untuk S,
thanks for those advice yang kau bagi dekat aku. insya'allah aku praktikkan. hey, sorry tak boleh accept kau. aku heartless doh cuti ni. *cuti ni je kot. naik sekolah tak tahu apa jadi kalau jumpa H.I.Q. xD aku doakan kau jumpa someone better than me okay? ;D

thank you guys :')








thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

Sunday, June 3, 2012

What A Tiring Day..


semalam keluar pergi zoo negara dengan mid valley. weh, aku sanggup pergi zoo semata-mata nak siapkan scrapbook science. teacher mazlita, sila hargai usaha saya :'D penat gila. kaki melecet sebab non-stop berjalan hampir 5 jam! sampai rumah je, terus rebah atas katil. dah tak fikir apa dah.. tapi sebelum peri zoo, aku pergi kenduri kahwin jiran aku. mula-mula tu, ayah cakap alamat dia. well, aku buat bodoh je sebab aku tak tahu tu rumah siapa. tapi bila dah sampai rumah tu.. "weh! tu rumah crush aku masa darjah 6!" haha. masa sampai tu memang mata aku melilau cari dia. tapi tak jumpa. tapi bila dah nak balik tu nampaklah pulak dia baru nak keluar rumah. okay, dia makin gemuk -,- try senyum dekat dia tapi malu. dah dua tahun tak jumpa weh. memanglah.. masa dekat kenduri tu, jumpa ramai kawan yang memang dah lama aku tak jumpa. hehe, ramai kata saya makin kurus. woot! woot! lepas parents aku dah salam parents dia, kitorang terus bergerak. sedih lorh, tak dapat cakap dengan dia lansung. btw, nama dia Akmal :D

tadi baca blog adlina amirah, tablemate saya :3 dia cakap pasal abang dia yang dapat further study dekar uitm shah alam. untunglah dekat je dengan rumah sendiri.. well, rindu dekat adlina sangat-sangat! dah lama tak gossip dengan dia.. :( weh, balik sekolah nanti jangan lupa tuntut gossip dari aku tau! banyak cerita panas. haha.








thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

Saturday, June 2, 2012

What Is Your Japanese Name?



mine is KAKITOKA TOKATERISHIKARI. so, how about you? :D






thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

Friday, June 1, 2012

Hello June! :D


june already! haih, cepatnya masa berlalu. dah nak dekat separuh bulan dah aku harungi 2012. pahit, manis. semuanya ada. azam masa awal tahun dulu pun ada yang masih belum terlaksana.. okay, bila cakap pasal azam, rasa macam nak gelak pulak bila baca balik azam aku tahun ni. nak jadi senior yang baik konon. haha, haprak! tak ada. tapi aku pun tak adalah jahat sangat dengan junior aku. maybe ego je..

dear june, 
please be kind to me. make more memories. SWEET memories.. don't make me cry over again okay. i'm tired of crying because of someone that don't ever care about me. just let me be happy with my friends.. :)








thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)