MY STATUS!
Saya Mendoakan Pendekar Menjadi Johan Acara Kawad dan Johan Keseluruhan untuk Sukan Tahunan SMSS pada Tahun Ini. Amin..
It's All About F15Teen :D: Saturday~

Saturday, March 17, 2012

Saturday~



hello fellas! saya dah siap packing barang nak balik hostel. anda? zz.. mesti tak siap lagi kan? haha. dah, pergi pack cepat! huhu.. tak sabar-sabar nak balik sekolah besok. actually besok kena balik awal sebab ada training kawad. tapi tak tahu lagi dapat balik awal ke tak? sebab ayah sampai rumah pun malam nih.. tapi kalau tak dapat balik awal pun bagus jugak sebab boleh skip training. HAHAHA *gelak jahat untunglah kepada mereka-mereka yang tak masuk kawad tuh. korang bolehlah hidup senang hati tanpa memirkan kawad. arghh aku nih, tak habis habis cakap pasal kawad. dah lah! malas nak fikir pasal benda nih. bye! :)

>heartless..<


sayang aku? klik salah satu dekat bawah nih:) muah. sayang korang jugak :*
TEKAN SAYA:) PICIT SAYA:) TUMBUK SAYA:)









thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

No comments: