MY STATUS!
Saya Mendoakan Pendekar Menjadi Johan Acara Kawad dan Johan Keseluruhan untuk Sukan Tahunan SMSS pada Tahun Ini. Amin..
It's All About F15Teen :D

Friday, August 10, 2012

for you:)





no more pictures of you. no more memories of you. start to forget you. hope i can. pray for me :')

thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

Sunday, August 5, 2012

pijiy -,-


-> nama penuh afiq hafizi bin abd ghani
-> kerja dia menyakitkan hati aku. tak kiralah dekat sekolah atau rumah
-> tiba-tiba baik hati kejut aku sahur and subuh pagi tadi >.<
-> bajet ustaz je..
-> suka buat lawak tak berapa nak lawak (lawak bodoh)
-> Panglimarians, runner (lari laju woo..) *terpuji*
-> pendek, sepet haha
-> gempak rugby *terpujilagi*
-> nakal. SANGAT nakal!
-> apa lagi? entahlah..






thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

happy? maybe..


minggu ni minggu paling memenatkan i guess. aku rasa macam langsung tak ada masa nak rehat, nak tidur and so whatever. dengan ada tetamu datang everyday untuk berbuka puasa dengan kitorang, dengan kelas tambahan setiap petang. memang mencabar.. penat tak terkata. tapi harap-harap dapat result gempak UPS 2. revenge balik masa PPT hari tu. harap sangat dapat sekurang-kurangnya 6A 2B. math makin lama aku rasa makin senang. yeah, bila dah faham, senanglah jawabnya. cuba masa tak faham dulu, berputar otak nak jawab. tapi, kali ni exam math tak boleh guna  calculator. haiyyo, susahlah macam ni. dzafran ahri tu siap sorokkan calculator aku. dia kata nak latih aku tak guna calculator sampai PMR. kepala hotak dia. dia ingat otak aku macam otak dia? tapi harap sangat dapat jawab math. now, cuak dengan sejarah, agama and science. paling cuak sejarah lah. aku dah try baca bab 5 tapi susah gila nak masuk otak. bab 6 pun sama je. bab 1-4 aku rasa memories dah hilang dah lepas PPT hari tu. kenalah buat revision balik. malas gila. doakan je lah aku boleh jawab exam elok-elok (Y)

saya mendoakan Aina Nadhrah Binti Mohd Zaid dapat menjawab periksa dengan baik. Amin.. 8A dalam tangan!




thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

Sunday, July 29, 2012

a TOUGH TOUGH week for me :'D


guys, minggu ni sumpah mencabar. banyak sangat benda berlaku. haih, sabar je lah. first, masa hari ahad balik tu, aku, adlina, ain, echa, yani, syarah, azwa, and lain-lain pergi bazaar depan sekolah. yeah, masa tu best. yang tak bestnya, masa balik tu. dapat tahu siapa tablemate untuk berbuka. haih, memang nak menangis mula-mula tengok siapa tablemate. balik-balik dorm aku terus mengamuk. dina yang kena layan emo aku. tapi bila tengok meja dejat DM, terus tak jadi nak marah. yelah, belah kanan meja yaya, fatihah, azwa. memang semuanya geng jaya last year. belah kiri pulak ika, syeira, erin, nani. so, not badlah kan? redha je lah..then, hari isnin okay lagi. masuk hari selasa, hariku dah mula serabut. JIWA KACAU weh!! kenapa? adalah.. yang penting dalam kes ni aku kena fitnah. aku tak salah okay? patutlah tiba-tiba ada 'orang' tu beria tegur aku masa nak beli air untuk buka and lepas prep. rupa-rupanya 'makan dalam'.. yang bestnya, hari rabu dengan khamis memang pedas habislah aku kena perli kan? nasib baik adlina, yani, ain, echa, wan, erin, mira, syeira dengan latifah faham situation aku. sakit hati weh. sakiiiit sangat. diorang tu memang tak sedar diri ek? hari jumaat pulak dapat bad news pasal AN. memang balik tu aku tension habis. nasib baik jumaat malam tu, I text aku. aku pun apa lagi, memang lepas semua benda dekat dia. wtf, go die semua keluar. mamposlah! sakit hati okay!! nasib baik kau pujuk suruh aku maafkan korang. mula-mula tu memang tak nak tapi... aku maafkan je lah. tapi tak semua okay. still ada yang aku tak maafkan. sorrylah. aku memang bengan habis pasal benda tu. kepercayaan aku dekat kau pun dah 8% je -,- mas tengah text dengan I, tiba-tiba fara hantar text mintak maaf. ya allah, masa tu memang aku nangis teruk gila. weh, aku terharu sangat!! tak sangka kau sudi nak mintak maaf dekat aku. sedangkan aku sendiri pun takut nak mintak maaf. thanks fara. aku sayang kau sangat :') semalam pulak chat dengan AN. tanya dia everything pasal apa yang aku tahu hari jumaat hari tu. then dia kata semua benda tu tak betul. alhamdulillah.. dia pun okay je dengan aku. alhamdulillah. now, masalah aku dah tak ada. tapi still cuak dengan bad news tu. harap-harap tak ada apa jadi. amin...

*sorry kalau post kali ni agak berbelit dan sakai -,-




the moment bila aku suruh kau kirim salam dekat awek kau. then, kau cakap 'aina, ada orang kirim salam' :'D


thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)