MY STATUS!
Saya Mendoakan Pendekar Menjadi Johan Acara Kawad dan Johan Keseluruhan untuk Sukan Tahunan SMSS pada Tahun Ini. Amin..
It's All About F15Teen :D: i'm lazy and i know it :D

Wednesday, March 14, 2012

i'm lazy and i know it :D

sebelum tuh, korang nampak tak dekat sidebar aku yang atas sekali. tolong klik salah satu boleh? terima kasih.. sayang korang :D

okay, finally. siap pun nota sejarah. lepas ni ikmal tak payah lah nak baca tweet aku pasal NOTA SEJARAH lagi. sorrylah ye. budak hulu kan rajin.. :D and lagi satu benda yang buat aku senyum sampai ke telinga nih. aku tak payah buat power point sejarah. ye, ye. aku tahu aku pemalas. tapi, nak buat macam mana? siapa suruh team-mate aku rajin sangat? aiman buat sampai 3.2. syauqi pulak buat 3.3. memang aku tak buat apa-apa lah jawabnya. #PeaceNoWar :DDD

baru 5 hari cuti aku dah rindu kawan-kawan dekat sekolah. aku rindu nak ejek aiman dengan asyraf. aku rindu nak gaduh dengan syakir, aku rindu nak merpek dengan adlina and yas, aku rindu nak gossip-ing dengan ain, aku rindu nak main basket dengan ika, aku rindu nak story-mory dengan dina, rindu nak dengar lawak kak qifa. senang cerita, aku rindu semua benda dekat sekolah tuh. tapi bila fikir yang aku nih masuk kawad, terus rasa bersemangat nak balik sekolah tuh jatuh. macam aku cakap sebelum nih, aku benci kawad SAMPAI MATI!! haih, tolonglah doakan untuk aku supaya cepat dapat habiskan training kawad nih. amin.. dah lah. tak nak fikir pasal kawad. buat hati aku tak tenteram jer. bye, aku nak tenteram kan hati aku nih. :/

kawad oh.. kawad. cepatlah kamu habis.. :<





thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

No comments: