MY STATUS!
Saya Mendoakan Pendekar Menjadi Johan Acara Kawad dan Johan Keseluruhan untuk Sukan Tahunan SMSS pada Tahun Ini. Amin..
It's All About F15Teen :D: I'm coming home. please tell the world that I'm coming home~

Friday, May 4, 2012

I'm coming home. please tell the world that I'm coming home~


hey guys, its seem like dah dua bulan aku tak update blog. nak tahu kenapa? ye lah, aku kan pelajar asrama. kejap balik, kejap tidak. so, memandangkan dah dua bulan aku tak balik, dah dua bulan jugaklah aku tak update blog. and maybe, dalam masa tiga hari aku ada dekat rumah nih, macam-macam benda aku nak cerita. tapi, kenalah cerita one by one okay. just do read. :)



thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

No comments: