MY STATUS!
Saya Mendoakan Pendekar Menjadi Johan Acara Kawad dan Johan Keseluruhan untuk Sukan Tahunan SMSS pada Tahun Ini. Amin..
It's All About F15Teen :D: i'ts thursday already.. -,-

Thursday, March 15, 2012

i'ts thursday already.. -,-


uhh.. hari nih dah hari khamis. lagi 3 hari dah kena balik sekolah balik. first time tak bersemangat nak balik sekolah. selalunya sampai tak sabar-sabar nak habis cuti. kali nih lain pulak. nih semua sebab kawad. oh tuhan, berikanlah aku keseronokan semasa training kawad. ataupun, tiba-tiba pertandingan kawad tu tak jadi macam 2 tahun sebelum nih. training tapi tak jadi. eh, eh. tak naklah training. nak terus tak jadi (Y) korang tolonglah berdoa untuk aku ya? terima kasih..

tadi adlina, mira, elyn, ika, azwa pergi sunway pyramid. diorang tengok movie 7 petala cinta dengan karaoke. *adlina jangan tanya macam mana aku tahu. confirmlah dari blog kau dengan twitter ;D sumpah jeles.. aku pun dah lama tak tengok movie dekat wayang. last pergi masa tengok alvin and the chipmunk 3. nak ajak ayah aku tengok wayang? harapan. nanti, macam-macam alasan dia bagi. tak boleh tengok banyak kalilah, mahallah, ramai oranglah, apalah. haih.. ayah.. ayah.. kepada adlina, jangan lupa upload gambar korang cepat-cepat tau! aku nak tengok!!

korang sayang aku? klik salah satu dekat bawah nih :D






thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

No comments: