MY STATUS!
Saya Mendoakan Pendekar Menjadi Johan Acara Kawad dan Johan Keseluruhan untuk Sukan Tahunan SMSS pada Tahun Ini. Amin..
It's All About F15Teen :D: I'm DONE!

Friday, January 27, 2012

I'm DONE!




okay, aku dah DONE buat semua benda. homework, packing, gosok baju and so on... so sekarang ni dah tak tahu nak buat apa? ada siapa-siapa nak bagi cadangan? ataupun nak ajak aku hang out ke? aku on je.. sebab sekarang nih pun aku tengah bosan tahap gaban ni..

----------------------------------------------------------------------------

actually rugi gila tak on malam tadi. nak tahu kenapa??? sebabnya malam tadi kecoh dengan kes izzah form 1. alolo~ dah elok-elok izzah form 4 and form 2 baik, alih-alih izzah form 1 perangai macam asdfghjkl lah pulok! haih, tak tahulah pulak kalau masa 1115 last year pun teruk macam tuh.. even kitaorang banyak buat hal jugak, tapi itupun akhir tahun kott. ini awal-awal tahun lagi dah carik pasal.. fine, aku tak mahu masuk campur. well, aku pun masih junior lagi. tak mahu carik pasal ;) 






thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

No comments: