MY STATUS!
Saya Mendoakan Pendekar Menjadi Johan Acara Kawad dan Johan Keseluruhan untuk Sukan Tahunan SMSS pada Tahun Ini. Amin..
It's All About F15Teen :D: adlina oh adlina~

Monday, January 23, 2012

adlina oh adlina~


*wootwoot! siapa budak lawa nih? dialah classmate, tablemate, basketballmate, english set mate, bahasa arab mate saya.. jeles tak? ;p

okay, actually aku malu gila bila baca apa yang adlina tulis pasal aku. wahaha! most of it betul.. sorry lah ye kalau setiap kali aku boring kau terpaksa dengar suara aku yang bak buluh perindu nih xp. pasal kau membebel dekat aku tiap-tiap hari tu aku tak kisah.. kalau kau tak bebel dekat aku, siapa lagi? meja? kerusi? memang aku tempah wad 26 tingkat 3 Hospital Tanjung Rambutan lah nampaknya. andand aku pandai? waduh-waduh, yang no 10 tu pun nasib je.. kalau tak, nak duduk sebelah kau dalam kelas 2Budi pun tak tentu layak weh.. andandandand... ILOVEYOUTOO!!~





thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

1 comment: