MY STATUS!
Saya Mendoakan Pendekar Menjadi Johan Acara Kawad dan Johan Keseluruhan untuk Sukan Tahunan SMSS pada Tahun Ini. Amin..
It's All About F15Teen :D: Awak :)

Saturday, July 21, 2012

Awak :)


hey, tadi baca blog syarah and dapat idea nak post pasal Azim :) 

hey, thanks datang dalam hidup aku. aku tahu kau jujur but slowly okay? lama-lama okaylah tu. kau patah bahu teruk gila. sekarang tengah operate. hope okay je. nothing bad. H sayang kau. *wootwoot* untunglah ada orang sayang.. btw, cepat balik. everyone dah rindu kau. lagi-lagi pudin, pidut, syed, eddy. diorang kata kelas hambar kau tak ada. pudin rindu nak tengok kau tidur dekat belakang kelas. pidut rindu nak c*** kau. and usaha rindu dengar bising kau. haha. apa-apa pun, cepat sembuh okay? :D




thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

No comments: