MY STATUS!
Saya Mendoakan Pendekar Menjadi Johan Acara Kawad dan Johan Keseluruhan untuk Sukan Tahunan SMSS pada Tahun Ini. Amin..
It's All About F15Teen :D: sedih.. UWA!!

Thursday, December 29, 2011

sedih.. UWA!!



haih, memang sedih gila bila aku 'terdelete' blog sendiri!! mula-mula tu rasa nak nangis lah jugak.. tapi nak buat macam mana? siapa suruh tangan tu gatal-gatal dok tekan sana, tekan sini? adoyai~ pening kepala nak betul kan blog nih pun tak hilang lagi. tak banyak yang berubah.. cuma template je yang lain.. header tu pun nanti aku nak buat baru. yang lama tak boleh pakai.. :'( apa-apa pun, anggap je lah post dekat blog ni semuanya sambungan dari blog lama tu ye?

thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

No comments: