MY STATUS!
Saya Mendoakan Pendekar Menjadi Johan Acara Kawad dan Johan Keseluruhan untuk Sukan Tahunan SMSS pada Tahun Ini. Amin..
It's All About F15Teen :D: happy? maybe..

Sunday, August 5, 2012

happy? maybe..


minggu ni minggu paling memenatkan i guess. aku rasa macam langsung tak ada masa nak rehat, nak tidur and so whatever. dengan ada tetamu datang everyday untuk berbuka puasa dengan kitorang, dengan kelas tambahan setiap petang. memang mencabar.. penat tak terkata. tapi harap-harap dapat result gempak UPS 2. revenge balik masa PPT hari tu. harap sangat dapat sekurang-kurangnya 6A 2B. math makin lama aku rasa makin senang. yeah, bila dah faham, senanglah jawabnya. cuba masa tak faham dulu, berputar otak nak jawab. tapi, kali ni exam math tak boleh guna  calculator. haiyyo, susahlah macam ni. dzafran ahri tu siap sorokkan calculator aku. dia kata nak latih aku tak guna calculator sampai PMR. kepala hotak dia. dia ingat otak aku macam otak dia? tapi harap sangat dapat jawab math. now, cuak dengan sejarah, agama and science. paling cuak sejarah lah. aku dah try baca bab 5 tapi susah gila nak masuk otak. bab 6 pun sama je. bab 1-4 aku rasa memories dah hilang dah lepas PPT hari tu. kenalah buat revision balik. malas gila. doakan je lah aku boleh jawab exam elok-elok (Y)

saya mendoakan Aina Nadhrah Binti Mohd Zaid dapat menjawab periksa dengan baik. Amin.. 8A dalam tangan!




thanks baca, jangan lupa follow dan comment;)

No comments: